Зехтин за отслабване и красив тен. Знаехте ли за това му приложение ?

Зехтин за отслабване и красив тен. Знаехте ли за това му приложение ?

16 януари 2020

В кулинарията той е показал колко много приложения има. Вероятно са изключително малко рецептите, в които участието на зехтина да не се оценява положително. В зехтин може и да се пържи, и да се готви, да се използва за студени и топи сосове, за овкусяване на салати, за печива, в сладкарството … навсякъде !

 

Маслото от маслини, обаче, може да бъде използвано и за редица други цели извън кухнята. Ето Ви още две причини следващия път в магазина, търсейки качествено и полезно растително масло, отново да изберете бутилка зехтин !

 

Зехтин за отслабване

 

Възможно е да останете изненадани, когато отбележим, че зехтинът може да Ви помогне и в свалянето на килограми. И наистина звучи странно – как точно мазна може да бъде вълшебното средство за отслабване!?
Е, зехтинът наистина притежава тази способност и тя се дължи на това, че мазнините, съдържащи се в него, са напълно усвояеми за човешкия организъм. А плюс към това, е и, че дават чувство на засищане. За това да добавите зехтин към балансираната си диета, е най-доброто, което можете да направите! Приемът на лъжица качествен зехтин „Екстра Върджин“ всяка сутрин на гладно ще Ви даде усещане за ситост, ще се погрижи за здравето Ви и ще се бори с излишните килограми.

 

Зехтин за красив тен

 

Знаем, че зехтинът има място в козметиката и разкрасителните процедури. Той е съществена част от много маски, използва се за подхранване и овлажняване. Но освен за това, зехтинът може да Ви помогне да се сдобиете по-лесно и с желания тен. Маслиненото масло можете да използвате като основна съставка за новия Ви плажен лосион.
Смес от равни количества зехтин и бира, поставени в шише с пулверизатор, ще са идеалният спрей за събиране на карамелен загар.
Друг добър плажен лосион е сместа от зехтин и сок от моркови, към които да добавите есенция от ванилия или етерично масло.
Какаовото масло е признато като едно от най-добрите средства за събиране на тен. Смес от зехтин с разтопено какаово масло е също идеален натурален продукт !


РЕДОВНАТА КОНСУМАЦИЯТА НА МАСЛИНИ Е УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК ЗА МНОГО ЗАБОЛЯВАНИЯ, КАКТО И ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. 

прочети още

ТАЙНАТА НА ЗЕХТИНА НАЙ - СТАРОТО ЛЕЧЕБНО СРЕДСТВО В СВЕТА ИЛИ КАК ЗЕХТИНЪТ ПОМАГА НА ЗДРАВЕТО.

прочети още

Броят на сортовете маслини, отглеждани по света, е над 600, но малко от тях са подходящи за преработка и производство на маслини, годни за консумация.

прочети още

Днес на пазара пълно с всякакви сортове и разновидности на любимите ни маслини. Не бихме могли да преценим кои са най-вкусните маслини, защото всеки има свой собствен вкус. Целим единствено да Ви насочим как да подбирате наистина качествени маслини сред голямото разнообразие, с което ни е дарила природата.

прочети още
Маслините
22 януари 2020

115 Калории, 1 Протеини, 6 Въглехидрати, 11 Мазнини.

прочети още