Домашен Пинджур Dim's 550 гр

СПЕЦИАЛНО ОТ МАКЕДОНИЯ

 

Вкусна и апетитна разядка

 

100 % Натурален продукт

8,99 лв.
Базова цена: 8,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Състав:
Състав: Печени червени чушки, доматена паста, морков, лук, слънчогледово олио, морска сол, захар.
Грамаж:
550 гр.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо, хладно и тъмно място. След отваряне да се консумира в рамките на 5 дни.
Подробно описание

Производител: Дим - Комерц, Македония. Premium quality. Since 1965.

100 % Натурален продукт. Без консерванти и оцветители. 

Домашен Пинджур е приготвен по оригинална рецепта на семейство Димови от внимателно подбрани зелечуци, отгледани в земята на вечното слънце. 

Dim Komerc DOOEL Валандово е основана през 1992 г. и оттогава е регистрирала най - доброто развитие и растеж, както в производството, така и в технологиите.

Град Валандово се намира в южната част на Република Македония. Регионът Gevgelija-Valandovo е екологична среда, известна в света, която изобилства от чиста и здравословна храна.

До 2000 г. "Дим-Комерс" се занимава само с търговия, а от май същата година се превръща в производител с голям капацитет за преработка на плодове и зеленчуци. Компанията има завършилите технолози, машинистът и добре обучени производствени работници, които са насочени към нуждите на клиента. 

Целта на Dim-Komerc е винаги да бъде пред купувача, за да може да придобие увереност в качеството на предлаганите продукти. Развитието на компанията на нуждите на пазара е всяка година по-голямо, не само в производството, но и в технологиите. При изграждането на производствения завод са приложени най-новите стандарти. 

През 2011 г., за да се свърши процеса "От семка до краен продукт", компанията инвестира в собствени оранжерии за производство на прясна и качествена суровина за собственото си производство. Благодарение на тази инвестиция, "Дим-Комерс" е единствената фабрика в Македония, която има пълен затворен цикъл на производство или по-точно "От семка до крайния продукт".

Oсновната дейност на фирмата е производството и преработката на екологично чисти консерви от плодове и зеленчуци.